31.12.15

Year Review (part 4)

Μέρος Τέταρτο: Geeky Stuff

 
Comics

Κάτι που ήταν κομβικό για το 2015, ήταν η συνδρομή μου στην AthensComics Library. Διάβασα παααρα πολλούς τίτλους, αλλά ξεχώρισα το Ythaq, ένα κόμικ που και είναι στο διάστημα, αλλά έχει και medival feeling, και badass πρωταγωνίστριες. Ε ντάξει, το αγάπησα.


Επίσης, ο υπέροχος κομιξοθηκάριος (;!) μου πρότεινε δύο σειρές μανγκα που λάτρεψα, το monster και το 20th century boys. Ο Urosawa, που τα έγραψε, είναι ένας θεός. Και τα πλοτς, και στα δύο, υπεροχα.  Θέλετε ηθικά διλλήματα; Τροφή για σκέψη; ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ;;; ταν ταν ταν!

 
 Anime

Μιλώντας για Ιαπωνία, επιτέλους αξιώθηκα και είδα το Fullmetal Alchemist και ήταν πανέμορφο. Από μουσική και σχέδιο, μέχρι το set up του κόσμου που διαδραματίζεται και η αλχημεία είναι όλα άψογα. Είναι μαστ. 


Το Another ήταν πολύ ωραίο ανιμε- θρίλερ, είχε κρίπι πράγματα, ίσως λίγο παραπάνω σπλατεριά απ όσο θα ήθελα, αλλά κατά τ άλλα πολύ καλό. 
                                                                                              
                                                                                          ❄
 Ταινίες/Σειρές



Έκατσα πάρα πολλές ώρες μπροστά από το λάπτοπ βλέποντας σειρές, είναι αλήθεια. Οι καλύτερες ήταν αυτές:

  1. Black Mirror


Αυτοτελή επεισόδια, με τελείως ωργουελική θεματολογία. Μέλλον, τεχνολογία, νταρκ φάση. Όπου black mirror είναι η οθόνη, μου πήρε δύο επεισόδια να το νιώσω.

  1. Daredevil


Η marvel με το κλασσικό στυλ, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον daredevil στις οθόνες, και αυτή τη φορά πετυχαίνει διάνα. Περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν τρώγοντας τα νύχια μας.

  1. Gravity Falls



ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΌ. ΤΕΛΟΣ.



  1. Over the Garden Wall

         
Υπέροχο καρτούν, παραμύθι από τα λίγα. 'Εχει κάτι από χαλογουιν, και πλάσματα σχεδόν επιπέδου στούντιο ghibli. Πανέμορφο.
                                                                                          
Και φυσικά δε γίνεται να μην αναφέρω τα STAR WARS, τα οποία ξαναείδα, ήταν και πάλι υπέροχα, και εννοείται πως έτρεξα να δω το έβδομο, το οποίο και λάτρεψα. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟΟΟΟ! #thehypeistooreal
 
Αυτά έγιναν φέτος! Τα λέμε του χρόνου χαζεμένα
Τα φιλιά μου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου